Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Έκζεμα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το Bepanthol Sensiderm Eczema αποτελεί μία ειδική κρέμα για την αντιμετώπιση του κνησμού και της ατοπικής δερματίτιδας. Προσφέρει: Ανακούφιση από ερυθήματα και κνησμό Μειών..
14.25€ 8.94€
Κρέμα για χρήση αντί κορτιζόνης, που μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό Ενισχύει το δερματικό φραγμό και παρέχει καταπραϋντική και αντιβακτηριακή δράση. Κατάλληλη για ατοπική ..
16.17€ 11.32€
Προστετεύει και ανακουφίζει άμεσα τις ευαίσθητες και τρυφερές επιδερμίδες από ερεθισμούς, δερματίτιδες, ηλιακά, θερμικά ή χημικά ερυθήματα και μηρογεννητικά ερυθήματα. Η έντονη αντ..
11.09€ 9.43€
Μιμείται τις ιδιότητες των κορτικοειδών, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες. Ενισχύει το δερματικό φραγμό, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και παρέχει ανακούφιση στο δέρμα με ..
16.20€ 7.99€
Κρέμα ενυδάτωσης και περιποίησης, χωρίς την προσθήκη στεροειδών, για ατοπικές επιδερμίδες Το προϊόν MEY ATOPIC CREAM συμβάλλει στην περιποίηση του δέρματος, χωρίς την προσθήκη..
26.80€ 20.10€
H Ducray Dexyane MeD Soothing Repair Cream είναι μια αγωγή κατά των ατοπικών, εξ επαφής και των χρόνιων εκζεμάτων των χεριών. Επαναφέρει το διαταραγμένο δερματικό φραγμό..
16.20€ 12.96€
Εκχύλισμα Φυτικής Πίσσας (Salix Alba Mill extract) 6%, Σαλικυλικό οξύ 2%, Υδρολυμένες Πρωτεΐνες Σίτου 1%    Χρήσεις Υπερκερατωσικές διαταραχές δέρματος και τριχω..
16.11€ 13.69€
Αγωγή για το παιδικό έκζεμα Η κρέµα Dermalex Repair Eczema αντιµετωπίζει τα συµπτώµατα του εκζέµατος/ατοπικής δερµατίτιδας, όπως κνησµός, ερύθηµα, ξηρό δέρµα, απολέπιση, εκδορές..
14.76€ 12.55€
Μια καινοτομία παγκόσμια για την ατοπική δερματίτιδα και έκζεμα. Καταπραύνει οξείς ερεθισμούς Υψηλά επίπεδα ασαπωνοποιητών λιπιδίων που είναι η πηγή βιοδραστικών ενώσεων ..
19.70€
Περιέχει συστατικά που δρουν από κοινού για τον καθαρισμό και την υγιεινή προστασία της επιδερμίδας. Ενδείξεις: Εγκαύματα Δερματικά έλκη Μυκητίαση Δερματίτιδα Έκζε..
20.00€ 18.00€