Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Αποσμητικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ρυθμίζουν την διαδικασία της εφίδρωσης χωρίς να κλείνουν τους πόρους του δέρματος. ..
9.23€ 7.85€
Yπεριδρωσία.Μέγιστη αποτελεσματικότητα.Με διακριτικό άρωμα.Χωρίς Αλκοόλη.Προσφέρει αποτελεσματική αποσμητική και αντιβακτηριακή δράση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαρίζει μια..
7.71€ 6.55€
Tο Bioclin Deodermial Control είναι ένα εξειδικευμένο αποσμητικό για καθημερινή χρήση, για τον έλεγχο της εφίδρωσης, και την αποτελεσματική εξουδετέρωση της κακοσμίας. Ρυθμίζει απο..
9.22€ 7.84€
Το Bioclin Deodermial SensitiVe είναι ένα αποσμητικό spray για καθημερινή χρήση, 24ωρης δράσης, για τον έλεγχο της εφίδρωσης της υπερευαίσθητης, αντιδραστικής ή ερεθισμένης επιδερμ..
9.22€ 7.38€
Bioclin Αποσμητικό 24ωρης Δράσης Χωρίς ΆρωμαΑποσμητικό spray για καθημερινή χρήση, 24ωρης δράσης. Ρυθμίζει την διαδικασία της εφίδρωσης χωρίς να κλείνει τους πόρους του δέρματ..
9.22€ 7.84€
Αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικόμε Βιολογικό Μέλι Μανούκα,σε μορφή Roll-OnΤο Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφ..
8.45€ 6.34€
Είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, εξαιρετικά απαλό, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εξουδετερώνει την κακοσμία, αναστέλλοντας την ανά..
8.45€ 6.76€
Το Αποσμητικό με Βιολογικό Bασιλικό Πολτό είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, απαλό και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για ξηρέ..
8.45€ 6.34€
Αποσμητικό με Βιολογικό Τεϊόδεντροαντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-onΣύνθεση από έλαιο πιστοποιημένου Βιολογικού Τεϊόδεντρου, Αλόη Βέρα, Έλαιο Ηλίανθου, ..
8.45€ 5.45€
Αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό με Βιταμίνη Εσε μορφή Roll-OnΤο Αποσμητικό με Βιολογική Βιταμίνη E είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on..
8.45€ 6.76€
Equisetum ΑποσμητικόΚατάλληλο για ευαίσθητες & αποτριχωμένες επιδερμίδεςΑποσμητικό 24ωρης προστασίας που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με φυσικούς αποσμητικούς..
8.00€ 4.85€
Equisetum Αποσμητικό Χωρίς άρωμα για ευαίσθητες επιδερμίδεςΑποσμητικό 48ωρης προστασίας ενάντια στην έντονη εφίδρωση που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με φυσι..
8.00€ 5.60€
Equisetum Αποσμητικό Για ευαίσθητες επιδερμίδεςΑποσμητικό 48ωρης προστασίας ενάντια στην έντονη εφίδρωση που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με φυσικούς αποσμητ..
7.90€ 6.71€
Αποσμητικό roll-on με 24ωρη αποτελεσματικότηταΚατά της υγρασίας & της οσμής. Ιδανικό και για τα ευαίσθητα δέρματα. Προσφέρει άνεση και φρεσκάδα. Υψηλή αποτελεσματικότητα κα..
9.58€ 6.71€
Αποσμητικό σε μορφή κρέμας, που καταπραϋνει και περιορίζει τους ερεθισμούς κάτω από τις μασχάλες και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό. Κατάλληλη για ξηρή, ευαίσθητη και ερε..
10.60€ 7.42€
24ωρη αποσμητική προστασία και μέγιστη ανοχή και για το ευαίσθητο δέρμα. ..
6.20€ 5.27€
Δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφάται και έτσι αποτρέπει αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλει την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικ..
8.45€ 5.91€
Το αποσμητικό Ice Guard Rollerball δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφάται και έτσι αποτρέπει αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλει ..
8.45€ 5.75€
Αποσμητικό με φυσικό κρύσταλλο που αποτρέπει την ανάπτυξη βατηρίων και την κακοσμία, αφήνοντας τις μασχάλες να αναπνέουν ελεύθερα. Βασισμένη στη σύγχρονη έρευνα για τα μετ..
9.95€ 6.60€
Το αποσμητικό Ice Guard Rollerball δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφάται και έτσι αποτρέπει αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλει την ..
8.45€ 5.75€