Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Άγχος - Διαταραχή Ύπνου

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το φυτό της ηρεμίας Χρησιμοποιούμε τη ρίζα η οποία περιέχει ποικίλα συστατικά. Είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, σε βαλεριανικό οξύ και άλλα συστατικά όπως είναι οι βαλεποτριάτες ..
13.00€ 11.05€
To F Ective B complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τις βιταμίνες Β. Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β περιλαμβάνει όλες τις πολύτιμες για τον οργανισμό βιταμίνε..
10.90€ 6.54€
Το Forte Pharma Magne 300 εγγυάται τη βέλτιστη πρόσληψη μαγνησίου και βιταμίνης B6 που χρειάζεται ο οργανισμός για μυϊκή χαλάρωση. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο ..
13.29€ 7.30€
Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και βοηθά τον οργανισμό στη ρύθμιση του ύπνου. Η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από..
12.60€ 6.90€
Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με θεανίνη πράσινου τσαγιού, μελισσόχορτο, πασσιφλόρα, τίλιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα που χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και δρά κατά ..
15.50€ 12.40€
Η Power Health Classics Platinum Cool Night είναι μία φυσική φόρμουλα για την αντιμετώπιση της αϋπνία, που συνδιάζει τη δράση της μελατονίνης,  του χαμομηλιού, το λυκίσκου, σε..
13.95€ 11.16€
Η πασσιφλόρα, αυτό το εντυπωσιακό αναρριχητικό λουλούδι αποτελεί ισχυρό φάρμακο για την αντιμετώπιση του άγχους και τη διασφάλιση ήρεμου ύπνου χωρίς διακοπές.Η πασσιφλόρα χωρίς να ..
15.20€ 12.16€
Η σύνθεση του SEDAR μειώνει το άγχος, την υπερένταση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η αδυναμία ύπνου και αποκαθιστά τις διαταραχές ύπνου. ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ: Η μελατονίνη ρυθμίζε..
15.00€ 9.75€
Φόρμουλα SEDAR σύνθεση φυσικών συστατικών  μυοχαλαρωτική, αγχολυτική και υπναγωγή δράση και ρυθμίζουν την κατάσταση του ύπνου Η σύνθεση του SEDAR μειώνει το άγχος, την υ..
25.00€ 16.25€
Ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης C, χολίνης και ινοσιτόλης για την αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσης Καταπολεμά το πνευματικό και σωμ..
16.20€ 9.50€
Δισκία SleepAid ειδικά σχεδιασμένα, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως Λυκίσκος, βαλεριάνα και Πάθος λουλούδι. Λυκίσκος και βαλεριάνα είναι δύο ισχυρά β..
14.20€ 11.36€
Οι ταμπλέτες St. John’sWort της HealthAid είναι παρασκευασμένες από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού. Λαμβάνοντας τες σε κανονική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περ..
19.20€ 13.44€
Παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού Αγιαννόχορτου Χρησιμοποιώντας το σε τακτική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αβεβαιότητας με νευρική υ..
16.20€ 11.34€
Το Tranquil της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένη σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων, σε συνεργική δράση που βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέρθει στις πιέσεις του σύγχρονου τρόπο..
17.20€ 9.45€
Ένα φυσικό δυνατό αναλγητικό, ασφαλές ηρεμιστικό για την αϋπνία, ανησυχία και την συναισθηματική κατάπτωση χωρίς τις παρενέργειες των ηρεμιστικών φαρμάκων. Αποτελεσματικό σπασμολυτ..
22.20€ 15.54€